Despre noi

Societatea a fost infiintata in 2005, cu obiect principal de activitate constructiile civile, industriale si agricole. Firma s-a dezvoltat foarte mult pe piata constructiilor industriale si agricole, realizand o varietate foarte larga de lucrari de acest gen, dar si a celor edilitare, in folosul diferitilor investitori privati precum si a autoritatilor locale.

Selalice Construct este organizata ca o structura flexibila, bazata pe un management orientat spre performanta, prin politica de parteneriat dezvoltata astfel incat sa poata raspunde eficient tuturor cerintelor si schimbarilor pe care piata le impune.

In anii ce au urmat, societatea a inregistrat o dezvoltare accelerata, diversificandu-si gama de produse si sustinand oferta comerciala prin lansareea de servicii noi si achizitia de utilaje, instalatii si echipamente moderne.

Fiind un mare consumator de materii prime pentru constructii, strategia de dezvoltare a inclus deschiderea unor exploatari de nisip si pietris urmate de deschiderea unei statii de sortare si spalare a resursei minerale in localitatea Tetchea.

Porotofoliu lucrări
Cu o vasta experienta  în domeniul construcţiilor civile şi cu o echipă de constructori experimentati, executam diverse tipuri de constructii: de la vile, duplexuri, mansarde, ansamble rezidentiale la hale industriale, infrastructura, retele de utilitati, constructii agricole, pana la proiecte cu un grad înalt de complexitate.